Waarom schermen repareren
bij iSmart Specialist?

Wij bij iSmart gebruiken een speciale tool welke het serienummer (en interne gegevens) van uw oude beeldscherm kopieert naar het nieuwe beeldscherm. Zo komt u in de toekomst door software updates, ook al krijgt u een originele scherm, geen problemen. In het verleden is het wel eens voortgekomen dat uw scherm niet goed tikte, True Tone bij de iPhone X series niet meer werkte of dat uw touchscreen helemaal niet meer reageerde op uw vingers na een software update. Dmv het kopiëren van serienummers kunt u gerust uw iPhone gebruiken.

Let op, vooral de iPhone 7, iPhone 7 plus, 8, 8 plus, X, Xr, Xs en Xs Max hebben veel problemen bij externe scherm reparateurs. Nadat het beeldscherm is vervangen en het oude beeldscherm is weggegooid is deze natuurlijk niet meer terug te vissen.

Naast bovenstaande punten bieden wij reparaties (en toestellen) voor aantrekkelijke prijzen, bieden wij snelle reparaties en een goed klantenservice (zie Google en Facebook recensies).

Conclusie: laat je telefoon niet vallen en het kost je een hoop ellende (en hoofdpijn).

#iphone #reparatie #heerhugowaard #samsung #obdam #goorn #ursem#langedijk #alkmaar #warmenhuizen #avenhorn #stompetoren #noordscharwoude #zuidscharwoude